Талантливите възпитаници на пловдивската школа Арт войс център Елена Василева,

...
</TD
> Талантливите възпитаници на пловдивската школа Арт войс център Елена Василева,
Коментари Харесай

Има защо Пловдив да се гордее с тези три деца

Талантливите ученици на пловдивската школа " Арт войс център "  Елена Василева, Елизабет Кирова и Георги Димкин, които участваха в благотворителната самодейност " Като две капки вода за всяко дете " с UNICEF, дружно с музикалния си възпитател и наставник Руми Иванова гостуваха на кмета на Пловдив Здравко Димитров и заместника му Пламен Панов, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Елена Василева е на 11 години от Асеновград и учи в Пловдив. Музиката е обичаното й занятие. " " Като две капки вода “ беше незабравимо премеждие и доста се веселя, че се впуснахме в него. Със сигурност няма да го забравим. Мисля да продължа да се занимавам с музиката, тъй като това е най-хубавото нещо " - сподели тя.

Георги Димкин е от Пловдив и през днешния ден става на 12 години. " Музиката е една от моите способности. За мен " Като две капки вода “ беше незабравимо странствуване. Много благодаря, че ме избраха. Никога няма да го не помни " - сподели той.

Елизабет Кирова е на 10 години, учи в НУМТИ " Добрин Петков ": " Много одобрявам музиката и мисля да продължа с музиката. " Като две капки вода " беше доста огромно неспокойствие за мен. Беше доста хубаво. Най-много обичам да се срещам с децата и по тази причина ми беше доста прелестно " - сподели тя.

Режисьорът на предаването Кирил Кирилов - Кико персонално се обадил на ръководителя и осователя на " Арт войс център " Румяна Иванова. Попитал има ли надарени деца в школата, а тя му дала отговор с въпрос какъв брой му трябват. Кирилов разказал, че става въпрос за благотворителен сезон на " Като две капки вода " и Иванова направила лист с 12 деца на възраст от 7 до 11 години. Режисьорът съумял единствено от едно-две осъществявания да подбере деца, които подхождат на артистите в предаването. 

" Другото забавно е, че те въобще не знаеха. Нито те, нито някое от другите деца имаха визия, че съм изпратила техни записи, че изобщо се разисква тяхното присъединяване и за тях пристигна като гръм от ясно небе. Особено за родителите. Че са определени да вземат участие в " Като две капки вода “ и че би трябвало да пеят с Ненчо Балабанов, Деси Слава и Люси Дяковска. 

В петък ми се обадиха, че са утвърдени и в неделя към този момент трябваше да отиват, с цел да снимат визитки, кашове и заставки за предаването. Всичко това, което видяхте, беше квалифицирано за по-малко от 3 седмици. Тези деца безусловно за 20 дни научиха три безусловно нови песни за тях. На Елизабет се падна най-трудната задача – с доста танци, на песента на Майкъл Джексън и на Руслана. Другите имаше да учат турски (Георги), иврит (Елена). Прекрасни деца, бяха страхотни.

Аз съм доста горда с това, което реализираха, ужасно се веселя на това, което направиха, тъй като демонстрираха какъв брой надарени деца има освен в Пловдив, а и в цяла България.

Атмосферата на самото предаване беше прелестна. Нямаше детайл на съревнование, на конкуренция. Всички деца схванаха, че вършат това в името на децата, които имат потребност. Безкрайно се веселя на това, което им се случи, това е нещо, което ще помнят цялостен живот " - показа музикалният възпитател.

Кметът Здравко Димитров връчи плакет на Румяна Иванова и дарове на трите надарени деца. Заместникът му Пламен Панов им даде предложения за присъединяване в огромния концерт на 1 юни на Античния спектакъл с пеещи артисти.

Подробности гледайте в прикаченото видео!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР